Foshnjat kanë aromë aq të mirë dhe të këndshme. Ne nuk mund t’i rrezistojmë aromës së mrekullueshme që nuhasim nga mollëzat e faqeve të foshnjave tona, dhe përpiqemi aq shumë të definojmë shijen dhe aromën se cilave fruta, parfumi apo pluhur pudreje pikërisht i takon aroma e tyre. Ja disa mendime se çfarë thonë nënat rreth përcaktimit të aromës së foshnjeve të tyre…

Karamel, bajame, qumësht me mjaltë

Aromë dashurie, parajsë dhe engjuj

Multivitamin, sheqer, ëmbëlsirë

Pjeshkë, dredhëz, vanilje dhe kanellë

Qumësht nëne, lumturi dhe besim, aromë lulesh

Vaj kalendule, muffins, dardhë

Aromë e freskët e biskotave të pjekur, lesh pambuku të ëmbëlsuar, gjevrekë të nxehtë