Me një numer aq të madh të llojeve të ndryshme të luleve, duhet të jetë aq e vështirë për nuset që të zgjedhni se cilat lule të jenë pjesë e buqetës. Nese ju jeni ende nuk keni vendosur për lulet që do zgjedhni, ne ju propozojmë disa lloje. Zgjedhja juaj për kombinim mund të jetë e butë dhe delikate, ekzotike dhe e freskët, apo të guximshme dhe dramatike, por rezultati është gjithmonë i bukur.

[divide]

MAGENTA PEONY

Duket bukur dhe romantike

[divide]

ANEMONET E BARDHA

Me ngjyrë të erret në mes, Anemonat duken zgjedhja më e mirë për ti dhënë, pak ngjyrë buqetës së bardhë.

[divide]

BOZHURE TË MBLEDHURA

Edhe pse të mbledhura, ato duke shumë bukur dhe të mbushura.

[divide]

LAVENDER E ËMBËL

Të freskëta, delikate dhe thjeshtë sinjalizuese të pranverës.

[divide]

TULIPN TË VERDHË

Çfarë më mirë se sa tulipanet e verdhë të ndritshëm.

[divide]

ZAMBAKËT

Delikate dhe të mbeldhura vetëm. Madje kanë dhe aromë të mirë.

[divide]

TRËNDAFILA TË KUQ

Nëse dëshironi diçka romantike, klasike, atëherë trëndafilat e kuq, janë gjithçka që ju duhet.

[divide]

LAVENDA FRANCEZE

Nëse dëshironi diçka të thjeshtë dhe me sharm, provoni këtë buqetë.

[divide]

ORKIDEA E GJELBËRT

Ekzotike dhe e ëmbël.

[divide]

Gypsofila – BABY’S BREATH

Zakonisht përdorën si plotësuese për buqetat e mëdha, por edh si të vetme duken shumë teë bukur.

[divide]

HIDRANGEA

Perfekte nëse dëshironi të mbani diçka të kaltërt në pamjen tuaj.

[divide]

ZAMBAK TË VERDHË

Gazmore dhe të mbushura më jetë.

kosovarja.ch