Ne adhurojmë produktet e shtrenjta të bukurisë, mirëpo së fundmi jemi duke u inspiruar nga mënyrat e ndryshme se si do mund të përdornim pudrën e fëmijëve. Andaj, përkufizuam disa gjëra që seriozisht mund të përmirësojnë flokët, lëkurë, dhe makijazhin tuaj.

  1. Përdoreni si shampon të thatë

Pluhurosini rrënjët e flokëve me pudër të fëmijëve dhe lereni të pijë yndyrën e tepërt. Që të keni kontroll në sasinë e pudrës që e depozitoni në flokë, spërkateni me gishtërinjë e jo direkt nga shishja.

  1. Bëjeni që buzëkuqi juaj të zgjasë më shumë

Përmbylleni buzëkuqin tuaj me pudër të fëmijëve, provoni që të holloni shtresën e buzëkuqit para se të aplikoni pudrën e fëmijëve.

  1. Zgjatini qerpikët

Aplikoni një shtresë me maskara, përdorni fashë me të cilat do i volumizonin dhe do i zgjasnin. Pastaj pastrojeni me shtresën e dytë të maskarasë.

  1. Rifreskoni shputat e këmbëve

Pluhurosni këmbët që të shmangeni nga djersitja e tyre.

  1. Largojeni zallin e plazhit

Pudra e fëmijëve e ndan zallin nga lëkura juaj dhe e bën aplikimin e kremës për diell më të lehtë.

  1. Shmanguni nga iritimi

Pudra e fëmijëve parandalon iritimin, që i bën sytjenat sportive më pak të mërzitshme. Është i shkëlqyer edhe për shtrengueset e kyçeve, kofshave dhe kudo që ka fërkim.

  1. E bën depilimin me dyll më pak të dhimbshëm

Pudra absorbon lagështinë, duke e bërë më të lehtë që dylli të depërtojë deri tek qimet.

  1. Shkëlqim nga larg

Përdoreni pudrën e fëmijëve që të pluhurosni fytyrën tuaj me qëllim të shaktërrimit të zonave yndyrore.

  1. Krijoni një maskë që lufton aknet

Kërkoni receptin që ju tregon se si mund të përzieni disa pika ujë me pak pudër që të bëni nëj pastë. Lereni për 30 minuta dhe shpëlajeni që të zbuloni lëkurën e lëmuar dhe të butë.

  1. Mbushini vetullat

Pasi të përdorni lapsin e vetullave, mbushni pjesët e mbetura, spërkateni pudrën në brushën për vetulla dhe përshkoni çdo qime të tyre.

kosovarja.ch