Bikinet të punuara me thurrje, këtë vit duhet t’i keni patjetër në dollapin tuaj.

Në po të njëjtin stil, “IN” janë edhe veshje për dalje në mbrëmje.

E për të poseduar të tilla, nuk duhet shumë mund.

Për kosovaret, ato i sjell Arta Durmishi nga Prishtina.

Talentin e saj për punë dore e ka qysh në fëmijëri për çka më pas ndoqi edhe trajnime të ndryshme.

Koha e pandemisë, bëri që Arta t’i kushtojë rëndësi punimeve të saj.

Interesimi i madh, bëri që ajo të fillojë të punojë edhe me porosi.

Për Kosovarja.ch, Arta tregon që në punimet e saj ndjek trendin, por gjithnjë tenton ta vesh edhe stilin e saj.

E përveç veshjeve verore me thurrje, prishtinasja sjellë edhe byzylykë e zinxhirë kreativë, me stil dhe shumë verore.