Stacy Brenan mund të lavdërohet me dekoltenë e saj të bujshme. Kur të shikoni fotografitë e saja, do të mendoni se është e gjitha bekim i natyrës. Megjithatë, kjo dekolte fsheh në vete pak mashtrim.

“Procesi” i transformimit nga gjinj të vegjël në gjinj të mëdhenj ngjan kështu: Stacy së pari vesh një pale sytjena të mëdha për nga numri, dhe më pas i mbush ato me një palë çorape.

Që gjinjtë të theksohen edhe më shumë, ajo aplikon mbi hapësirën e gjinjve pudër dhe bronzë.

– Shpresoj që ky trik do t’i ndihmojë vajzave që duan gjinjë të mëdha dhe “bombastike” – thekson ajo.

Foto: Youtube