Jeni të kënaqur për një kohë të gjatë, dhe lidhja juaj është në prag për t’u bërë serioze? Po ju interpretojmë sjelljen dhe zbulimin e perspektivave të përbashkëta.

JU MBAN PËR DORE

Nëse vazhdimisht mbaheni për dore kur shetiteni, duke pirë kafe dhe duke biseduar, ai ne këtë mënyrë dëshiron t’i tregojë botës se sa është i lumtur me ju. Është besnik dhe serioz në qëllimet e tij.

JU PREK NGA MBRAPA

Personi që ju prek në anën e pasme apo të belit, kjo tregon se vërtetë është i tërhequr sekualisht. Ai qëllimisht zgjedh pjesë sensuale të trupit dhe pret reagim nga ana juaj.

JU DASHURON GJATË

Neëe ju don me pasion për më tepër se 10 minuta, atëherë atij veçmë i sillen në kokë marrëdhëniet seksuale me ju.

LËPIN BUZËT

Nëse shikohet në mënyrë antropologjike, kjo tregon se është i uritur. Pra, nëse ju rastis ta shihni duke lëpirë buzët, duhet të dini se si ta nxisni ne oreksin e dashurisë.

JU DON GJATË LAMTUMIRAVE

Jeni me fat nëse keni një partner me të cilin çdoherë i mirëprisni puthjet gjatë përshëndetjeve. Ai është i sinqertë, i pasionuar dhe erotik. Puthja në faqe tregon njeriun e butë.

MBAN DUART NË GOJË

Nëse personi fsheh gojën me duart e tij, kjo tregon se ai gënjen dhe tenton të fsheh të vërtetën nga ju. Nëse shmang shikimin tuaj, ai thjeshtë tregon se mendimet e tij nuk janë të sinqertë aq sa duhet.

QENDRON PRANË JUSH

Gjatë periudhës kur flisni, me anë të dy hapave tenton t’ju kap nga afër dhe të qëndrojë pranë jush.

PREK SHPATULLAT E TUA

Kur një mashkull gjen një femër të bukur dhe të ëmbël, kjo tregon se ata kërkojnë përqafim nga ana juaj dhe fillojnë të afrohen drejt jush. Kjo nuk do të thotë se ata smund të jenë seksualisht të nxitur, mirëpo dashuria për të ka një kuptim të thellë.

ULET NË KRAHË

Përpiqet që të kontrollohet dhe relaksohet. Ai kujdeset se çka flet dhe dëshiron që t’ju lë përshtypje të vërtetë si dhe të arrini të kënaqeni.

BUZËQESH SHUMË

Nëse ai shkëlqen, gjatë kohës kur flisni, shihni gjatë dhëmbët dhe buzëqeshjen e tij, mund të vëreni se sa i lumtur ndjehet në praninë tuaj. Nëse qeshni me gjithë zemër, mos u habitni nëse bie në gjunjë.

DËSHIRON T’JU PËRQAFOJË

Ai është tip që dëshiron t’ju mbrojë. Atij i pëlqen të jetë udhëheqës dhe t’i kërkoni llogari për çdo gjë. Kujdeset për ju në çfarëdo lloj mënyre të mundshme. ./kosovarja.ch/