Për fat të mirë/për fat të keq, kjo femër e humbi tërë ngjarjen.

Një përdorues i imgur XVPC komedisë i propozoi të dashurës së tij në një kënd lojërash në Disneyland.

Ai shkroi:

Gruaja ime dhe unë kemi qenë gjithmonë adhurues të Disney karaktereve. Të dy jemi rritur duke frekuentuar çdo vit rradhazi këtë vend. Ajo e dinte se unë i kisha blerë një unazë, kështuqë e vetmja gjë që mungonte ishte befasia e papritur. Unë e dija se cili ishte udhëtimi i saj i preferuar tek lojërat dhe e dija në një farë mënyre se rënia nga ai treni në hapësirë ishte gjëja e fundit që mund ti shkonte ndërmend…anëtarët e Disney ekipazhit më ndihmuan me çdo gjë. Ishte diçka e përkryer.

Dhe, ja foto magjike që u shkrep në momentin e propozimit:

Çfarë mendoni? A është e mrekullueshme? Apo thjeshtë banale? Unë them se varet nga personi, por duket si ide gjeniale për këtë çift.