Rita Ora është një nga këngëtaret më të preferuara në botë. Falë famës së saj, edhe familjarët e saj janë në syrin e të gjithëve.

Nëna e saj, Vera është goxha aktive në rrjetet sociale, duke ndarë detaje nga jeta e Ritës.

Së fundmi, ajo ka postuar fotografinë e Ritës me vëllanë e motrën, kur ishin të vegjël.

Këtë e ka bërë me rastin e ditës se nënnës, që shënohet në SHBA dhe shume vende të tjera të botës.

“Dashuria pa kufi mësohet herët nga prindërit. Urime dita e nënave të gjitha mbretërëshave kudo që jeni”-ka shkruar Vera në postimin e saj në Instagram.