Lëngu i limonit është përplot përfitime shëndetësore. Konsumimi i një gote të ujit me limon në mëngjes, sjell freski dhe ndihmon në humbje peshe. Por a duhet të konsumohet ky produkt nga nënat gjidhënëse?Sipas parentin.firstcry, të pini ujë me limon gjatë gjidhënies, forcon nivelin e energjisë. Njëkohësisht përmirëson qarkullimin e gjakut në trup, duke përmirësuar edhe cilësinë e qumështit.

Përfitimet e lëngut të limonit vijnë falë përmbajtjse së vitaminës V dhe B, kalciumit, fosforit e kaliumit.