1. E ndryshoni kahjen e flokëve

Ju: Nuk mund të njihni veten në pasqyrë.

Ai: As që do vërejë ndryshim.

2. Dollapi juaj është i tejmbushur me rroba

Ju: Keni arsye pse secila veshje nuk mund të veshet përsëri

Ai: Nuk mund të besojë se kjo po ndodh.

3. Në banjo ka një grumbull qimesh

Ju: shihni vetëm qimet e bashkëshortit tuaj dhe i thoni të pastrojë pas tij.

Ai: sheh vetëm fije të folkëve tua dhe thotë të pastroni pas jush.

4. Nuk i keni depiluar këmbët me ditë

Ju: mund të vëreni qimet nga një kilometër.

Ai: fërkon këmbët kur i keni të ekspozuara sikurse të jenë të depiluara freskët.

5. Burri juaj nuk është rruar me ditë

Ju: mendoni se duket i lezetshëm, shpresoni që mos të fërkojë fytyrën e tij të mbushur me gjilpëra kundrejt lëkurës suaj të butë.

Ai: përkundër mendimit tuaj ai nuk hezitoni që të ju puth.

6. Kalendari juaj është i mbushur me evente sociale

Ju: filloni të bëni lista të kartelave që duhet shkruar, dhuratat që duhet blerë dhe rrobat që duhet pastruar.

Ai: nuk sheh asgjë të jashtëzakonshme pasiqë e di se ju mund ta rregulloni këtë çështje.

7. Burri juaj kombinon një këmishë të kaltërt të errët me panotllona të zeza

Ju: filloni kërkimin e pantollonave të kaltra të errëta që ti përshtatet këmishës

Ai: ju pyet pse jeni duke i dhënë edhe një palë pantollona të zeza.

6. Ka një insekt në shtëpi

Ju: vlerësoni se insekti është të paktën 10 cm

Ai: qesh si i çmendur kur e sheh se është vetëm një bubrrec./kosovarja.ch/