Në rregull, duhet ta pranoj këtë: Unë zakonisht hedh kërkesën për meshkuj “të gjatë” e që janë idealë për mua. Por, nga ana tjetër fajësoj lartësinë dhe shtat hollësinë e basketbollistëve si Aleksander Skarsgard dhe gjithë të tjerëve në NBA. Unë kam dal në takim memeshkuj të shkurtër, dhe e dini çka? Në fakt është diçka shumë interesante dhe e mirë. Ndonjëherë më mungonin taket e larta, por ka edhe shumë gjëra tjera pozitive nga takimi me meshkuj të shkurtër. Këtu po ju paraqesim disa nga arsyet e mira për ti dhënë “shkurtakëve” një shansë.

1. Automatikisht jeni personi më atraktiv që gjithmonë keni ëndërruar të jeni.

2. Ju mund të shpëtoni dhe ti hiqni qafe ato take të dhimbshme.

3. Meshkujt e shkurtër priren për jetëgjatësi më të madhe, kështuqë do të jeni rrotull me të për një kohë.Fakti që i mungon atyre lartësia, i bën ata më të besueshëm.

4. Fakti që i mungon atyre lartësia, i bën ata më të besueshëm.

5. Procesi i të puthurit është me të vërtetë më i lehtë.

6. “Butoni” i tij do të ju përshtatet në mënyrë të përkryer- njëkohësisht do të duket i egër.

7. Ju do të vini në linjë të drejtë, nuk keni fare dallim në gjatësi…

8. E dini për çfarë e kam fjalën?