Fakti se çdo femër përjeton skenar gjatë mos arritjes së kulminacionit, nuk do të thotë se duhet të shqetësoheni. Megjithëse nuk ekziston ndonjë trik që mund të ju ngushëllojë, ne ju rekomandojmë që të kaloni cakohë duke eksperimentuar dhe duke praktikuar këto 5 truqe që sigurisht do të ju çojnë deri në orgazëm.

  1. Penetrimi deri në orgazmë shpërthyese

Penetrimi në kohë të gjatë dhe sensual është shumë i dëshirueshëm. Para se personi i dashur të shkojë në veprim, vendosni një jastëk nën prapanicën tuaj, lubrifikoni pjesën intime që të keni qasje më të lehtë në arritjen e pikës G. Partneri të lëvizë ngadalë dhe duke bërë lëvizje rrethore.

  1. Pasion dhe butësi- zgjedhje e pagabueshme

Një përzierje e lëvizjeve sensuale dhe puthjet në pjesët intime, janë recetë për orgazëm të sigurtë. Kur të arrini kulmin, thuani lirisht partnerit të ngadalësojë ritmin dhe të ju puthë, puthjet intime do të ju ndihmojnë të relaksoheni.

  1. Të brendshmet deri në orgazëm

Mbani veshjet e brendshme për aq kohë sa të jetë e mundur. Lëreni partnerin që të ju përkëdhel me puthje rreth brekëve dhe sytjenave, njëkohësisht duke ju stimuluar pjesët intime. Pas disa minutash, mund t’ia bëni me dije partnerit se kur dëshironi të kaloni në aksion.

  1. Pozicioni 69 gjithmonë funksionon

Në këtë pozitë, të dy partnerët gëzojnë ëmbëlsi dhe pasion nga seksi oral. Ndiqni lëvizjet e tij dhe puthjet pasionante si dhe me anë të rënkimeve bëjani me dije se ai është në rrugë të drejtë. Kur të shihni se njëri nga ju është në prag të kulmit, vazhdoni pastaj me rradhën tjetër të kënaqësisë. Zgjidhni pozitën që ju garanton orgazmë të forte dhe kënaquni.

  1. Me anë të lodrave seksi ëmbëlsoni kënaqësinë

Rritni pasionin duke provuar lodrat seksi si vibratorë të ndryshëm dhe jepjani atij në dorë që ai të stimulojë pjesët tuaja më të ndjeshme si dhe klitorisin dhe kombinoni me seks oral./kosovarja.ch/