Dallimi në mes të dukjes së freskët e rinore dhe dukjes më të vjetër se që jeni, është lehtë që të përmirësohet përmes ngjyrës së duhur të flokëve, ballukave, kaçurelave, bystekave ose me një pungjë. A nuk besoni? Shikojini fotot e transformimeve të personave të famshëm dhe merrni disa nga ide-truke prej tyre.

Jennifer Lopez

Bystekët që disa vite nuk po dalin nga e moda, e pasi që erdhi pranvera, ju mund të dëshironi të provoni një pamje diademë romantike në flokët ku Jennifer Lopez ka arritur që të bëjë pamjen e një vajze.

Skarlet Johansson

Në fillim të karrierës së saj Skarlet Johansson pothuajse ishte e panjohur me një “minivall” (dredhje flokësh) të keq, por vetëm disa vite më vonë, më një prerje të flokëve shkurtër (pazh) me maje të thyerra dhe të lëshuara ka arritur sukses të madh.

Nicole Kidman

Ngjyrë hiri e ndritshme, bjonde e flokëve dhe teni i zbehtë nuk shkojnë së bashku! Shih se si Nicole Kidman e ka zgjidhur problemin me kaçurela të butë dhe ngjyrës së flokëve të ngrohtë verdhë.

Victoria Beckham

Përderi sa ishte duke e ndertuar karrieren e saj si një anëtare e grupit Spice Girls, Victoria Beckham nuk mund të mburrej as me stil e as me modelin e flokëve. Në ndërkohë, është rritur në një ikonë të modës, edhe me modelin e flokëve të shkurtëra dhe interesante e ka lancuar një pungjë të thjeshtë që e ka bërë që të duket dhjetë vjet më e re.

Ana Reese Witherspoon

Look-u rinor që gërshërët mund të bëjnë më disa lëvizje, mund të i dhurojnë çdo fytyre arsyen përse ballukat i quajnë lloji i Botox-it. Ana Reese Witherspoon kishte prerë ballukat, e ka rrumbullaksuar fytyrën, dhe ka fituar një pamje të freskët./kosovarja.ch/