1. Nuk i lejon këmbët tuaja të djersitin

Natën, aplikoni deodorant mbi thembrrat tuaja. ashtu sikur nën sqetulla, mund t’ju privojë nga djersitja. Edhe më mirë, mund të bëjë që këmbët tuaj të mbajnë erë të mirë.

Në fakt, ju mund të provoni këtë trik në çfarëdo vendi tjetër- nën gjinjtë tuaj, prapa gjunjëve dhe madje edhe në shuplakat tuaja – mund ti mbani të gjitha pa djersitje.

  1. Mbron këmbët tuaja kundër lythave

Nuk ka gjasa që këpucët e reja të mos ju vrasin këmbët. Për fat të mirë, deodorant mund ta bëjë procesin lehtësues dhe shumë më pak të dhimbshëm. Deodorant vepron si pengues, duke mbrojtur lëkurën tuaj nga fërkimi.

  1. Gjithashtu frenon gërvishjet

Për ata persona që kanë vuajtur nga gërvishjet në trup, ky trik ta ndryshon tërësisht jetën. Vetëm aplikoni pak deodorant në brendësi të këmbëve tuaja para se të dilni jashtë në një ditë të nxehtë. Kjo veçanërisht ndihmon para se të dilni të vraponi.

Foto: Getty Images

  1. Heq irritimin nga kafshimi i insekteve

Shumica e deodoranteve janë bërë me alumin, i cili është shumë i mirë në lehtësimin e kafshimit irritues të insekteve.

  1. Mund të heq manikyrin e thonjve

Spërkatni pak deodorant në formë spreji në një pecetë pambuku dhe fshijeni manikyrin. Mund ta bëni edhe direct në thonj me spërkatje deodorant, por duhet ta bëni shpejtë sepse sprejet deodoranteve thahen mënjëherë.

Foto: Getty Images