Kthejeni shtëpinë tuaj plot tension në hapsirën përfundimtare qetësuese me këto këshilla të thjeshta Feng Shui.

Shkurtoni rrëmujën – Largoni gjithçka që ju shkakton mendime stresuese, mbani vetëm ato elemente që ju bëjnë të qeshin.

Shtoni ngjyra uji – Disa ngjyra sjellin qetsi: ngjyra e kaltër tërheq kreativitetin dhe prosperitetin, e gjelbërta krijon një ndjenjë të jetës së re në dhomë.

Përqafoni hapsirën – Një dhomë e mbingarkuar në fakt do ju bëjë të ndjeheni të tensionuar, kështuqë sigurohuni të leni hapsirë të ecni rreth mobiljeve.

Ftoni natyrën brenda shtëpisë – Hapni perdet për të lënë dritën natyrore brenda dhe mbjellni pemë në dhomë. Bimët sjellin jetë të re dhe oksigjen në hapsirë.

Balanconi – E dashuroni tryezën tuaj të qelqit? Çiftëzojeni me diçka komode, si një divan prej pelushi. Elementet e buta në dhomë sjellin rehati, elementet e forta sjellin stabilitet.

kosovarja.ch