Vera sjell shumë aktivitetet tërheqëse por temperatura të larta nga të cilat duhet të kemi kujdes.

Ecja në vende malore është një rekreacion që verës e preferojnë shumë njerëz.

Është e rëndësishme që të dini disa këshilla, para se të dilni për ecje në stinën më të ngrohtë të vitit.

  1. Shmang pjesën më të nxehtë të ditës
  2. Veshu me ngjyra të lehta
  3. Praktiko pushime të shkurta dhe të shpeshta
  4. Qëndro i hidratuar
  5. Vendos krem mbrojtës kundër diellit