Trendet e modës: Sexy në një kostum

Jepni vulën e përcaktimit dhe fuqisë stilit tuaj me një xhaketë dhe pantallona të dizajneve dhe modeleve të ndryshme …

Nuk ka mënyrë më të mirë për të dërguar një mesazh njerëzve rreth jush që në frontin e tyre është një grua që e di atë që dëshiron dhe shkel fort përpara. Kur ne flasim për rroba, nuk mendojmë në ato modele klasike që ju kujtojnë stilin e drejtoreshës të shkollës fillore prej së cilës jeni fshehur gjatë pushimeve – kur zgjedh modelin e përsosur për ju, ju mund ta lëni imagjinatën tuaj dhe të zgjidhni pikërisht atë që ju pëlqen.

Nga ngjyrat e ndezura, deri tek printimet e kafshëve, nga modele të parregullta në stilin gangsta (shih, për shembull, Rita Orën), është e rëndësishme që ju të ndjeheni mirë në një kostum. Kërkoni frymëzim në galeri!

kosovarja.ch