I dobishëm për mbajtjen e rrobave pa rrudha, si dhe për arritjen e linjave të freskëta në kollare të ngurta, spreji nga niseshteja është një armë e lehtë sekrete për të arritur në rroba të freskëta.

Me vetëm një njohuri të vogël, kjo zgjidhje e lehtë e llakut të niseshtes do të bëhet një pjesë thelbësore e librit tuaj të recetave natyrale të pastrimit.

Do t’ju duhet
-Miell misri
-Ujë 550 mililitra
-Shishe e pastër

Udhëzues
Në shishen e pastër, përzieni një lugë gjelle miell misri me ujin dhe shkundni mirë përpara përdorimit.

Ruajeni në frigorifer deri në një javë, duke e shkundur mirë para çdo përdorimi. Sigurohuni që materiale të jetë i lagur para hekurosjes dhe spërkateni me sprejin e krijuar.