Të gjithë dumë të dukemi bukur dhe shpenzojmë një pjesë të mirë të parave në veshje, ku jo gjithmonë arrijmë të shfrytëzojmë sa duhet veshjet e blera. Një formë kreative që rrobat e vjetra ose ato të cilat mendoni se janë demode ti veshni përseri është kjo e vendosjes së pjesëve të vogla, si karficave ose rripa të ndryshme ne bluza ose këmisha.

Në fotografitë më poshtë mund të shikoni disa ide kreative, se si mund te zbukuroni rrobat tuaja….

kosovarja.ch