Çiftet të cilat nuk praktikojnë marrëdhënien e vet dashurore mund të gjenden në rrezik!

Dashuria është ajo e cila na bashkon, ndërkaq marrëdhënia seksuale gjithmonë i ka lidhur më afër mashkullin e femrën.

Nëse keni marrëdhënie të rregullt me partnerin tuaj dhe vetëm trupi juaj reagon mirë dhe është i plotësuar, edhe fizikisht edhe mendërisht jeni më e fortë.

Çiftet të cilat nuk praktikojnë marrëdhënien e vet dashurore mund të gjenden në rrezik, sepse kur kalojnë shtatë ditë, femra fillon të ndihet ndryshe.

Siç kanë treguar disa studime, femrat ndihen të braktisura andaj janë të prira të tradhtojnë më shumë se ato të cilat kanë marrëdhënie të rregullt seksuale me partnerin e tyre.

Për femrat më në moshë, vagjina mund të ketë gjithashtu një kohë të vështirë të lubrifikohet kur të fillosh të kesh përsëri marrëdhënie. Ashtu si efektet e tjera psikologjike të mungesës së seksit, kjo është e ndërlikuar.