Ka shumë shenja që zbulojnë nëse një grua kërkon kontakt me burra dhe se gjatë kohë nuk ka pasur marrëdhënie, duke përfshirë edhe ato shenja të natyrës fizike, por edhe shenja në sjelljen e tyre.

Deri më tani ndoshta ju jeni tashmë të njohur me të gjitha të mirat e seksit, dhe qëllimi i tërë i kësaj vepre intime është kryesisht  kënaqësia, e ndjekur nga shëndeti më i mirë dhe kënaqësia nga e cila rrezaton një buzëqeshje në fytyrën tuaj. Megjithatë, ashtu siç shihet tek femra se seksi nuk i mungon, gjithashtu mund të vërehet edhe mugesa e saj.

Ekzistojnë disa shenja që tregojnë se femrës i mungon seksi, ndërsa më poshtë mund të njiheni me disa prej tyre.

SHENJAT FIZIKE:

Përgjumja

Për shkak të mungesës së sedativëve natyrore siç është oksitocina, e cila tajohet gjatë orgazmit, femrat mund të kalojnë netë të tëra pa gjumë.

Pamja e mplakur

Kalogeni, që prodhohet nga marrëdhëniet e rregullta intime, bën lëkurën të qetë dhe të butë. Për shkak të mungesës së tij, femrat mund të duken më të mplakura se sa janë. Progesteroni që trupi prodhon gjatë seksit largon aknet nga fytyra.

FEMRA QË KA NEVOJË PËR SEKS TREGOHET ME KËTO SJELLJE:

Të qenurit e dhunshme me të tjerët

Zakonisht, zihet me të tjerët sepse nga mungesa e endorfinës ka një perceptim negativ për botën që e rrethon.

Shpesh konsumon barëra për dhimbje

Shpesh konsumon barëra për dhimbje, pasiqë nga mungesa e ositocinës që ka efektin e morfinës, ka nevojë për të zbutur dhembjet dhe shtrëngimet.

Vazhdimisht është e neveritshme

Marrëdhëniet intime shpesh rritin sasinë e antitrupave antivirale për 30%.

Rregullisht harron gjithçka

Zakonisht është e sëmurë, harron gjithnjë dhe gjithçka dhe ka mendim negativ për vetveten. Besoni apo jo, seksi ka rol kyç në krijimin e vetbesimit tek femrat. /kosovarja.ch/