Ka me qindra modele sandalesh që na duken si shpëtim gjatë verës, por siç ndodh në gjithçka, disa stile dallojnë nga të tjerët.

Sandalet e 2020-ës janë një kombinim i modelit të famshëm „dad“ dhe detajeve elegante.

Sandalet në stil boho janë trend i këtij viti dhe janë jo vetëm modeli më i famshëm për momentin në Instagram, por super të rehatshme dhe lehtësisht të kombinueshme.

Të veçanta të freskëta dhe shumë verore!