12. Juli 2020
Ballina KUZHINA Ushqime Ruani ushqimet në mënyrën e duhur

Ruani ushqimet në mënyrën e duhur

Të gjithëve na dhimbset ushqimi kur na duhet ta hedhim sepse prishet. 

Bright Side sjell disa këshilla për ruajtjen e ushqimit në mënyrë të duhur.

Manaferrat: Lani dhe ngrini ato, zgjasin deri në një vit

Perimet: Vendosni ato në kavanoz, zgjasin deri në një muaj

Mollë: Thani ato, zgjasin deri në 20 vite

Fasule: Mbajini ato në kanaçe, zgjasin deri në dy vite

Shurup panje: Ngrini atë, zgjatë përgjithmonë

Mjalti: Ruajeni nga dielli, zgjatë përgjithmonë