Kosova, Shqipëria dhe shumë vende të botës, janë alarmuar nga përhapja e pandemisë Covid 19. E duket se edhe këngëtari Alban Ramosaj po përfill thirrjet qeveritare për izolim. Veçse ai ka zgjedhur një vend larg shtëpisë për ta bërë këtë.

Në postimin e tij të fundit në Instagram, ai shihet se po kalon një kohë relaksuese në Bali të Indonezisë.

Fotografinë e ka përcjellur me mbishkrimin “Si shpenzoj kohën unë dhe personalitetet e mia në karantinim mendor duke u ruajtur nga korona”

Pushime të këndshme Alban!