Restoranti „Bice“ në Njujork, këto jave feston 25 vjetorin e hapjes, dhe për këtë rast ka përgatitur një specialitet të shtëpisë – pastën më të shtrenjtë në botë! Në të vërtetë, kjo pastë servohet në pjatën e praruar me ar, të cilën e ka dizajnuar Gianni Versace, dhe ky koleksion është i limituar.

Ushqimi përbëhet nga pastat shtëpiake tagliolini, dy kilogram karavidhe (lobster) të fteskët dhe kerpudha tartuf të zinj grimcuar në rende. Çmimi i porcionit për një person është simbolik: 2013 dollarë.

Pas ngrënies, si bonus klientët marrin me vete pjatën e dizajnuar nga Versace.

Pamje nga restorani „BICE“ në New York

Foto: www.nycgo.com

Pjata e dizajnuar nga Versace, te cilen e marrin klientet pas ngrenies se ushqimit.

Foto: www.dailymail.co.uk