Adem Mikullovci është i njohur për secilën gjeneratë nga rolet e tij të shumta projekte filmike, teatër, komedi dhe shumë performanca të tjera artistike, përgjatë gjithë vitve të tij të karrierës.

Vdekja e tij në moshën 81 vjeçare ka prekur të gjithë, duke lënë një boshllëk të madh në skenën shqiptare.

Së fundmi, ai kishte dhënë kontributin e tij edhe në kuvendin e Republikës së Kosovës, si deputet.

E delegat ishte edhe në të kaluarën, në vitet e 90-ta.

Shumë detaje të pa shpalosura më parë, Mikullovci shtjelloi në intervistën e tij të fundit, për medie.

Për fëmijëri, shkollimin, dashurinë, karrierën e shumëçka tjetër, mund të mësoni në intervistën “N’konak” me Kosovë Gjocin.