Në një artikull “New York Times” u dedikoi hapësirë disa prej artistëve të rinj nëpër botë. Një prej këtyre 15 këtyre artistëve ishte edhe këngëtarja shqiptare Melinda Ademi. Melinda është një emër i ri, por shumë e talentuar, aq saqë ka tërhequr vëmendjen e revistës prestigjoze “New York Times”.

Për Melindën shkruhet se ka lindur në Gjermani, pasi familja e saj u largua nga Kosova në vitet `90 kur shqiptarët filluan luftën për pavarësi ndaj Serbisë. Më pas familja e saj fitoi Green Card dhe shkoi në Amerikë. Po ashtu, përmendet pjesëmarrja e Melindës në “American Idol” dhe talenti i saj për të bërë rep.

kosovarja.ch