A është e mundshme që të mos i vini fëmijët tuaj në vendin e parë?

Ekspertët thonë që po. Dhe pikërisht, më mirë është për martesën tuaj, por edhe për fëmijët.

Fëmijët mund t’ju preokupojnë tërësisht, gjë që në të vërtetë mund të jetë gjë negative për ju dhe për marrëdhënien me partnerin. Nëse nuk përpiqeni dhe për lidhjen tuaj, do të përballeni me shenja të lënies pas dore.

Ekspertët për lidhje martesore thonë që partneri juaj duhet të jetë prioriteti juaj numër një, madje edhe para fëmijëve.

Kjo nuk do të thotë që do të duhej t’i lini pas dore fëmijët tuaj dhe në tërësi t’i përkushtoheni partnerit, por ta vini marrëdhënien tuaj në vendin e parë, gjë që në të vërtetë ju bën edhe prindër më të mirë.

Kur të jetë marrëdhënia juaj e shëndetshme dhe e lumtur, ajo do të përhapet edhe në zona të tjera të jetës suaj, duke përfshirë edhe jetët e fëmijëve tuaj.