Ndonëse për shijen nuk diskutohet, kur janë në pyetje meshkujt, vecoritë e grave të përkryera janë në një farë mënyre të përgjithshme. Këtë e ka zbuluar aneta online me shumë meshkuj, të cilët i janë përgjigjur pyetjes se cilat karakteristika, qoftë fizike a të karakterit, do të donit t’i kishte partneri juaj.

Anketa online, të cilën e ka kryer një agjenci briatnike, ka zbuluar se si e konceptojnë pjesëtarët egjinisë së fuqishme një femër ideale me të cilën do ta kalonin jetën.

Nga përgjigjet e mbledhura del se indeksi i përgjithshëm thotë se partneri ideal, bazuar në kriteret e meshkujve, është:

  1. Ngjyra e flokëve: ngjyrë kafeje
  2. Ngjyra e syve: Të kaltra
  3.  Gjatësia: 165 centimetra
  4.  Pesha: 58 kilogramë
  5.  Madhësia e gjoksit: 3 ose 4
  6.  Profesioni: Infermiere
  7.  Muzika e preferuar: Rok dhe Pop
  8.  Ushqimi i preferuar: Mish, pizza
  9. Pija e preferuar: Verë e bardhë
  10.  Hobi: Udhëtimet, filmat, leximi, ndjekje e aktiviteteve sportive./kosovarja.ch/