Mënyrë natyrale për të freskuar ajrin në shtëpinë tuaj

Nëse nuk jeni dashamire e erërave artificiale për freskim të ajrit, duke përfshirë lulet dhe sende të ndryshme elektrike, atëherë kjo është gjëja e duhur për juve.

Freskuesi juaj i  ajrit, i bërë tërësisht në kushte shtëpiake. Thjeshtë, fusni në ujë të gjithë përbërësit me aromë të mirë, bimët, pemët, mëlmesa dhe ato do ta lëshojnë erën e vet përmes avullimit. Përkufizojuni tek përbërësit të cilët mundeni lehtë t’i blini dhe nuk janë shumë të shtrenjta.

Të gjitha që ju duhen janë:

Frutat

Ju rekomandojmë citronn,  sepse e ka erën më intensive, zgjat më shumë dhe i jep ambientit ndjenjën e freskisë.

Bimët

Përsëri mund të përdorni çfarë  të doni, por aromën më të mirë e kanë ruzmarina dhe temjani.

Gjithashtu, nga bimët tjera mund të përdorni : degë pishe, ekstrakt vanilje, bajame, pastaj  mëlmesa, si: anis, cimet, dhe karafil

Mënyra e përgatitjes është shumë e thjeshtë. Të gjithë përbërësit të cilët i keni zgjedhur, lagini me ujë dhe lërini në shporet të zihen, më pas uleni pak zjarrin dhe ngadalë përziejini, hidheni më pas në një enë dhe kjo është e tëram.

kosovarja.ch