Sipas ekspertëve, paraloja është e rëndësishme për kënaqësinë seksuale aq sa është e rëndësishme për riprodhimin. Jo vetëm sepse fiziologjikisht, e ndihmon trupin e burrit dhe të gruas në proceset e trupit, por edhe pse krijon një lidhje më të fortë mes çiftit përpara seksit.

Sa më të afërt të ndiheni, aq më të lirshëm jeni gjatë marrëdhënieve seksuale, diçka që i vjen shumë në ndihmë ejakulimit. Rregulli numër 1 për një super paralojë: Mos e nisni në shtrat! Ka qindra mënyra të tjera për ta bërë interesante. Lista më poshtë, mund t’ju vijë në punë.

1.

Niseni me mesazhe të nxehta…

2.

Pastaj dërgoji një foto seksi.

3.

Vish të brendshmet e tua të preferuara.

4.

Tregoji me zë të lartë çfarë ndjen apo imagjinon.

5.

Luaj me të. Ti do, po nuk je ende gati për seks.

6.

Vini në përdorim duart, por duhet të dini kur të ndaloni.

7.

Shihni sa larg mund të shkoni me paralojën.

8.

Eksploroni zonat erogjene të trupit dhe luani me to.

9.

Një masazh do të ishte shumë i mirë.

10.

Mjetet e seksit mund t’ju hyjnë në punë.

11.

Loja mund të nisë në dush.

12.

Mos harroni ta shijoni gjithë rrugëtimin.