Shumë shpesh bëjmë gabime në ushqyerje, të cilat mund të na shkaktojnë problem. Një nga këto, është të ngrënit para gjumit. Përveç shtimit të peshës, mos tretja e ushqimit, na pengon të flemë rehatshëm.

Në vazhdim ju tregojmë kohën që disa produkteve ju duhet për tu tretur.

Për pataten duhen 90-120 minuta që ajo të tretet.

Perimet marrin 30-40 minuta kohë, përderisa të ziera apo të fërguara marrin 40.

180 minuta kohë duhen për tu tretur arroret dhe mishi i viçit.

Më shpejt se këto, tretet ai i pulës, 90-120 minuta tretje.

Kaq kohë duhet edhe për tretjen e produkteve të qumështit.

Peshku me 45-60 minuta, pemët me 15-20 minuta, janë produkte që mund të mendoni t’i hani më afër gjumit.

E është uji që don 0 minuta kohë për tu tretur.