Futbollisti i dashur për të gjithë shqiptarët, Lorik Cana, ka disa ditë që është vetë izoluar, në shtëpinë e tij në Itali.

Lorik Cana zgjedh gjumin për të kaluar kohën në karantinimPërveç mesazheve sensibilizuese për masa mbrojtëse nga virusi Corona, Loriku dhe bashkëshortja e tij Monika, në rrjete sociale, kanë ndarë momente të kohës që po kalojnë të izoluar.

Vizatimi, shikimi i filmave e gjumi gjatë ditës, janë disa nga aktivitetet me të cilat prindërit Cana dhe vajza e tyre po përmbushin ditët e qëndrimit brenda shtëpisë.

Italia është një nga shtetet më të prekura me virusin Covid 19 dhe masat mbrojtëse të vendosura nga autoritetet janë tejet rigoroze.