Në çdo stinë pranvere, celuliti është temë e nxehtë në secilën revistë dhe emision të femrave: “lëvorja e urryer e portokallit” është rezultat i kombinimit të faktoreve të tillë si gjenetika, mënyra e jetës moderne, dieta jo e shëndetshme, mungesa e lëvizjes, akumulimi i toksinave si dhe qarkullimi i dobët.

Në të gjitha rastet, pothuajse secila femër ka celulit dhe është shumë vështirë për ta zhdukur atë.

Përfshieni këtë lëng në dietën tuaj të përditshme dhe shumë shpejt do të shihni rezultatet e para. Ky lëng shërues përmirëson qarkullimin, shkrin yndyrën e tepërt dhe redukton mbajtjen e ujit si dhe sheqerin e tepërt në trup.

Ju nevoitet:

• Qitro (grapefruit) i madh

• 2 portokaj

• ¼ limon

• Një copë xhenxhefil prej 1,5 cm

Procedura:

Kombinoni të gjithë përbërësit me xhenxhefilin e copëtuar imët dhe pijeni çdo ditë!