Shenjat që është më mirë ta ndërpreni lidhjen

Sado që ju duket jo e zakonshme ndonjëherë është vështirë të shihni sa të pakënaqur jeni me lidhjen, sidomos nëse jeni gjatë bashkë. Për shkak të komoditetit do ta ndërronit me kënaqësi, e këtë nuk do ta dëshironit.

Frikoheni nga ‘lidhja’

Nëse mendoni se si të ndaheni me të dhe keni frikë nga ‘lidhja’ me partnerin tuaj, kjo sigurisht është shenjë që do të duhet ta ndez dritën e kuqe.

Nuk jeni e natyrshme me të

Keni frikë nga partneri juaj të jeni ajo që jeni në të vërtet dhe nuk e tregoni veten? Me siguri ekziston ndonjë problem sepse nuk do të duhet të keni turp nga ajo se kush jeni.

E kontrolloni vazhdimisht

Edhe pse kjo ju duket si xhelozi, ndoshta vetëm kërkoni arsye se si të ndaheni nga ai. Edhe pse nganjëherë jeni të pakënaqur me lidhjen tuaj, kur bëhet vija e shihni që jeni të pa lumtur dhe dëshironi të ndaheni nga ai, por nuk e dini si dhe ‘futni hundët’ që të gjeni dicka.

Jeni depresive

Tërë kohës jeni depresive dhe mendoni për të ardhmen tuaj për shembull.

Gjithë kohën e mendoni jetën pa të

Nëse mund ta paramendoni jetën pa partnerin tuaj atëherë pse jeni me të?

E fshihni lidhjen nga njerëzit tjerë

Nëse shoqëria juaj edhe familja nuk e dinë që je në lidhje pyeteni veten se nga cfarë keni marre dhe pse e fshihni partnerin tuaj.

Tërë kohën jeni të mbushur mllef

Edhe nëse asnjëri nga rastet e përmendura nuk kanë të bëjnë me juve, nëse gjithë kohës jeni të mbushur me nervozë e mllef ndaj partnerit tuaj, kjo është shenjë që jeni të palumtur në lidhje dhe që nuk dëshironi të jeni më në te.

Thoni që nuk është aq keq

Kur jeni në lidhje të shëndetshme nuk duhet ta bindni veten që nuk e keni ‘aq keq’.

Shpresoni që partneri juaj do ndryshojë!

Mos e gënjeni veten!  Nëse nuk ka ndryshuar deri tani, ai kurrë nuk do ndryshojë.

Kërkoni mënyra të jeni larg partnerit tuaj

Nëse kërkoni arsye që të mos rrini afër partnerit mund të lidheni që nuk jeni të lumtur në atë lidhje.

Gënjeni veten

Nëse thoni që askush nuk do ju dojë nëse ndaheni, koha është të ndaloni me këtë qëndrim të gabuar.

Nuk mendoni mirë për veten

Partneri juaj do të duhej të ndikojë që të ndiheni e kënaqur dhe e përmbushur, e jo të ndjeheni keq dhe të mendoni keq për veten.