Pavarësisht nëse jeni ose jo ekspert i astrologjisë, në një moment të caktuar, mund t’ju ketë ndodhur që të pyesni dikë për shenjën e horoskopit. Nëse u keni kushtuar rëndësi përgjigjeve, ndoshta tani do të bëni lidhjen se pse rrethoheni nga kaq shumë „Virgjëresha“ në jetën tuaj.

Sipas një studimi të publikuar në Time (via StyleCaster), ditët më të zakonshme të lindjes janë midis 9 dhe 20 shtatorit.

Ju, si adhurues të astrologjisë që jeni, e dini se në këtë periudhë është sezoni i Virgjëreshës.

Pra, ekziston një mundësi e mirë që shoqja/shoku juaj i/e ngushtë, nëna, babai ose vetë ju të jeni Virgjëreshë.