Peshqirë të bardhë

Në thuajse të gjithë hotelet e shtrenjta, nuk do të shihni asnjë çarçaf, peshqirë apo pantfola me ngjyra dhe dizajne të ndryshme. Zakonisht, rregulli është: Ngyra e bardhë. Kjo sepse e bardha është ngjyra më praktike. Edhe nëse lahet shpesh dhe në temperature të larta, ajo nuk zbehet, kështu që duket gjithnjë e freskët dhe e pastër.

Nëse nuk ju pëlqen e bardha, ju mund të zëvëndësoni peshqirët me një ngjyrë tjetër të vetme.

Një tapet tualeti cilësor

Një tapet i keq mund të prishë dhe tualetin më të mirë, prandaj gjeni një dizajn dhe material të përshtatshëm dhe cilësor.

Pasqyra

Një pasqyrë e madhe e bën hapësirën tuaj të duket më e madhe se sa është, thekson modelin e dhomës dhe për më tepër, është më lehtë të shohësh veten. Nëse nuk keni vend, mund të shihni për një pasqyrë të lëvizshme, që përshtatet.

Koka e dushit

Ju nuk keni nevojë të mbuloni muret me pllaka të shtrenjta ose të ndryshoni gjithçka në banjë. Hapësira do të duket krejtësisht e ndryshme edhe nëse përdorni kokën e duhur të dushit. Për më tepër është një investim që ia vlen.

Dekorime të mira të dritares

Fatkeqësisht, jo çdo banjo ka një pamje nga deti ose malet. Në këtë rast, ju mund të përdorni dritare jo-transparente, perde apo vazo me lule.

Rregull dhe pastërti pranë lavamanit

Organizoni gjithnjë lavamanin, si të ishit duke pritur miq.

Drita e duhur

Për komoditetin e vizitorëve, hotelet shpesh përdorin dritat kryesore dhe ato shtesë. Zona afër pasqyrës shpesh theksohet me dritë shtesë.

Kushtojini rëndësi detajeve

Edhe dhoma më e thjeshtë mund të duket e freskët dhe tërheqëse nëse shtoni disa detaje interesante, si qirinj aromatikë, vazo, petale apo zbukurime të tjera.

Minimalizmi i lehtë

Pronarët e hoteleve përpiqen të mos e mbingarkojnë dizajnin me shumë detaje dhe dekorime. Gjithçka duhet të jetë e bukur dhe e rehatshme.

Ju mund të zgjidhni mobilje të bardha, por detajet e vogla dhe dekorimet në hapësirë ??mund të jenë me ngjyra të ndryshme. Nëse keni një banjë të vogël dhe ndriçim të dobët, kjo është zgjidhja perfekte për ju. Ngjyra e bardhë e bën hapësirën më të madhe dhe më të ndritshme.

Dizajni

Nëse e bardha po fillon t?ju duket e mërzitshme, mund të eksperimentoni me dizajne mermer, mozaikë etj. Një ide ndryshe do të ishte kombinimi me disa lloje pllakash në një banjë.