Momentet e bukura nuk përfundojnë me përfundimin e aktit seksual. Janë edhe të tjera detaje që vijnë pas seksit, për të cilat duhet të keni kujdes të mos gaboni.

Mos flini menjёherё. Tё gjithё lodhen, por nuk  ju kushton asgjë njё pёrqafim, dy fjalё tё ёmbla dhe gjumё nё krah tё njёri-tjetrit

Mos ikni me vrap nё tualet. Seksi nuk ёshtё i pistё, pёrveç rasteve kur ju vetё e dёshironi tё tillё. Ndaj qёndroni edhe gjysmё ore mё shumё nё krevat. Gjithçka pastrohet, pa merak.

Mos e prekni telefonin me dorё. Tё thoni shyqyr qё po shijoni diçka. Gjёrat e telefonit mund tё presin, ajo ose ai qё ke nё krah mbase jo.

Mendoni mirё çfarё dhe si do hani. Mos i lini tjetrit pёrshtypjen se femra apo mashkulli me tё cilin kryen marrёdhёnie pak mё parё po vdiste pёr tё ngrёnё dhe nuk e kishte mendjen aspak nё atё qё po bёnte.