Edhe meshkujt kanë shumë dëshira të papërmbushura nga femrat!

Kur bëhet fjalë për seksin, nuk janë vetëm femrat që vuajnë për disa gjëra që meshkujt nuk mund t’ua realizojnë. Në fakt, edhe meshkujt kanë shumë dëshira të papërmbushura nga femrat.

Në vazhdim lexoni se çfarë e bëjnë partnerin tuaj të lumtur dhe të kënaqur:

1. Meshkujt pëlqejnë trupin e një femre, por nuk mjafton vetëm për ta parë, por edhe për ta prekur atë. Pra, relaksohuni, zhvishuni lakuriq, prekuni nën dush dhe jepni kënaqësinë vetes duke shijuar bukurinë e trupit.

2. Meshkujt i gëzohen seksit oral më shumë se sa ne mund ta mendojmë, pra befasojeni ndonjëherë papritur. Jepini atij seks oral kur më së paku ai e pret- kjo do ta kënaq edhe më shumë.

3. Meshkujt pëlqejnë femrat që rënkojnë gjatë seksit, prandaj mos heshtni gjatë aktit seksual. Gjithashtu, një nga skenat e tyre të preferuara është kur ju shohin se sa shumë këaqeni gjatë seksit. Andaj, bëni dashuri në pozicionin që do ta keni vështrimin kah partneri dhe thjeshtë kënaquni pa e mohuar rënkimin.

kosovarja.ch