Nuk ka si të mos ju ketë rënë qoftë një herë të vetme në mendje seksi anal. Nëse deri më sot jeni stepur prej 101809828 mendimeve që keni në mendje, sonte po ju listojmë disa arsye përse nuk duhet t’i thoni më “Jo”.

Mban sistemin tuaj imunitar në formë

Seksi bën mrekulli me trupin tuaj. Ndër të tjera aktivizon antitrupat dhe sigurohet të mbajë nën kontroll gjithë organizmin tuaj. Nëse diçka nuk shkon, ky i fundit do të jetë i aftë të luftojë për shëndetin tuaj.

Ju pastron

Njerëzt nuk preferojnë të flasin për këtë pjesë, por seksi anal siguron lëvizjen natyrale të zorrëve dhe pastrimin e tyre.

Përmirëson marrëdhënien në çift

Është e vërtetuar edhe shkëncërisht (në rast se jeni skeptikë) që seksi anal fal një kënaqësi të jashtëzakonshme si për gruan edhe për burrin. Përpos kësaj do të mund t’i falni lidhjes suaj më shumë diversitet dhe pasion.

Heq frikën e një shtatzënie të padëshirueshme

A nuk është fantastike? Kënaqeni, shijoni njëri- tjetrin dhe të gjithë aktin e dashurisë e finalizoni brenda anusit. Kjo është ajo që dashurojmë të gjithë kështu që ç’po prisni?

Përfitime nga sperma

Përbërja e spermës ndikon në reduktimin e stresit, rrit cilësinë  e gjumit, energjisë dhe shërben si qetësues natyral ndaj dhimbjeve.

Është emocionues!

Dhe një alternativë fantastike gjatë periodave.

Burimi: Cosmopolitan