Meshkujt, në përgjithësi nuk vërejnë të metat dhe difektet tuaja, përveç nëse tentoni shumë që t’i fshehni ato.

CFARË NUK VËREJNË MESHKUJT

Celulitin, stomakun…

Femra e cila është e sigurtë në vetvete, e cila është e gatshme t’ju dëshmojë se ajo di të shijojë ushqimin dhe buzëqeshjen, e cila nuk shqetësohet shumë, është më tepër atraktive se ajo që fshihet nën shtresat e veshjeve. Në përgjithësi, meshkujt asnjëherë nuk shqetësohen për peshën e tepërt të partnerëve në shtrat.