Sigurisht qe secili nga ne e dijme se cfare pasojash le per shendetin tone pirja e duhanit, si dhe cilat semundje i sjell ai. Mirepo, ata qe konsumojne duhanin, sikur i harrojne keto sahere qe dhezin cigaren e radhes.

Deshirojme te ndajme me ju nje video shume interesante per menyren se si te rriturit keshillojne femijet per demet nga duhani, e harrojne qe ata vete jane duke e konsumuar ate…

Ia vlen te shikohet:

http://youtu.be/CO0qwl5k9R4