1. Mashkulli mesatar harxhon me pak se një sekondë duke shikuar ne sytë e juaj kur njoftoheni, por 7 sekonda te tera duke shikuar buzët tuaja. Qe te siguroheni qe shikimin e tij ta mbaj edhe ma gjatë, zgjidhni nuancat e kuqe, te cilat ngjiten për shikime te meshkujve.

2. Ne një hulumtim është gjetur se me se shumti sukses kane personat te cilit dërgojnë 35 sinjale flirti për një or. Nuk ju këshillojmë te mëreni me numërim, por mundohuni te bëni një balancim te gjithë atyre shikimeve dhe prekjeve te „rastësishme“ te cilat do ti tregojnë se çka dëshironi, dhe ne anën tjetër mos te dukeni e bezdisshme.

3. Kontakti me sy i cili zgjat se paku 3 sekonda, është një shenj se jeni e gatshme qe te kaloni ne diçka pak me shumë se vetëm shikim.

4. Por shume kontakt me sy mendohet si një nga gabimet me te mëdha te flirtit , prandaj kur te siguroheni qe ju ka kushtuar vëmendjen e vet, qetësoni pak shikimet tuaja.

5. Femrat janë më tërheqëse për burrat kur ulin kokën pak përpara dhe shikojnë bashkëbiseduesin nga poshtë. Kështu duken me ë femërore dhe me sexi.

6. Me siguri qe nuk do ti she te brendshmet e juaja qe ne takimin e pare, por një shkrepje e shkurtër e bretelës se sytjenave tuaja do te bën me shume se sa qe mendoni.

7. Nëse keni menduar se dekolteja është me e rëndësishmja, keni gabuar. Femrat me duar te gjata duken me atraktive, dhe për ketë arsye vishni fustan pa krah apo bluze me bretela te holla, te cilat vizuelisht do ti bëjnë duart tuaja te duken me te gjata.

8. Buzëqeshja me tërheqëse është ajo e cila ju bën rrudhat rreth syve, duket natyrale dhe spontane.