Rikthimi i nuhatjes është shumë i rëndësishëm për funksionim normal gjatë ditës.Një ndër simptomat kryesore të Coronavirusit është humbja e nuhatjes. Nuhatja mund të rikthehet edhe disa javë pasi e keni kaluar Coronavirusin.

Dhe nëse kjo gjë iu bezdis, atëherë përdorni këto produkte që nuhatja t’iu vijë më shpreh.

Lëkurë limoni dhe portokalli, karafil, nenexhik, kafe e bluar, kokos dhe vanilje, janë produktet e zakonshme që mund të përdoren.

Trajnimi i nuhatjes stimulon qarkullimin e qelizave nervore të specializuara, duke ndihmuar në rivendosjen e funksionit të nuhatjes.