Ju ende vuani nga një marrëdhënie e mëparshme

Sjellja e keqe do t’ju bëjë në një distancë nga partnerët tuaj të mundshëm sepse askush nuk i pëlqen të jesh një jelek jete dhe një mjet për të shkaktuar xhelozi tek ish-partneri. Kërkohu kohën tënde, qetësohu dhe përpiqu të kuptosh se çfarë dëshiron vërtet.Keni pritje të mëdha

Disa vajza ëndërrojnë për një princ, dhe disa djem dëshirojnë që vajza e tyre të jetë perfekte në çdo mënyrë. Megjithatë, jeta e vërtetë me njerëz të vërtetë është një histori ndryshe. Para së gjithash, përqendroni vëmendjen tuaj tek vetja juaj. Me fjalë të tjera, nëse keni nevojë për një person me një grup të caktuar aftësish, përpiquni së pari të zhvilloni këto aftësi në veten tuaj.

Ju ëndërroni për dikë që tashmë është në një lidhje.

As mos tento të humbësh kohën tënde. Sigurisht, çdo gjë mund të ndodhë në jetën tonë, dhe ne nuk do të gjykojmë askënd, por mendoni për këtë: a mund ta imagjinoni një person që është i aftë të tradhëtojë dhe të bëhet “shpirti juaj binjak”?

Keni probleme me besimin

Mos nxitoni të keni besim tek çdo njohës i rastit. Por, në të njëjtën kohë, mos i largoni njerëzit me mosbesim të ekzagjeruar. Nuk është faji i tyre që ishi juaj ndoshta ju ka lënduar. ju, dhe mos injoroni detaje të rëndësishme.

Keni frikë nga një lidhje serioze

Si mund ta ndryshoni situatën? Nuk ka zgjidhje të gatshme, por, si me të gjitha pikat e mëparshme, përpiquni të punoni më parë me veten: gjeni një hobi interesant, dilni më shpesh dhe mos mbani mendimet tuaja negative.

Ju keni një dëshirë të jashtëzakonshme për t’u pëlqyer nga të tjerët.

Sjellja e një pallua që tregon bishtin e tij funksionon mirë vetëm në botën e kafshëve. Për shumicën e njerëzve, një sjellje e tillë shkakton vetëm tallje, të qeshura, keqardhje dhe madje edhe acarim. Para së gjithash, bëhu vetvetja. Personi i duhur do ta vlerësojë patjetër atë.

Jeni shumë të shpejtë

Sigurisht, është shumë mirë nëse keni qëllime serioze. Sidoqoftë, mos nxitoni të ndani emrat që dëshironi t’u jepni fëmijëve tuaj në një datë të parë.