Bazuar te Google Trend dhe “Year in Search 2020”, këto janë pesë recetat më të kërkuara në Google gjatë vitit të pandemisë.

  1. Lahmacun – petë brumi të holla dhe të rrumbullakta, të mbushur me mish të grirë, qepë, domatë, majdanoz dhe erëza, të cilat piqen në furrë.
  2. Gatimi i famshëm italian: Pica
  3. Bukë
  4. Kadaif-ekmek– shërbehet me kajmak dhe krem pastiçerie.
  5. Kafe Dalgona– receta e karantinës e cila u bë famshme në TikTok.