-3.9 C
Priština
2.3 C
Zürich
More

  5 këshillat më të mira për aplikimin e lajnerit

  spot_imgspot_img

  Kur shoqet ju sigurojnë se aplikimi i lajnerit është make up më i thjeshtë të cilin mund ta bëjnë në çast, nuk e keni të qartë përse ju nuk ju shkon për dore? Që të mund të ju lehtësojmë këtë mund, po ju paraqesim 6 rregulla të arta për aplikimin e eyeliner-it.

  Ka pak gjëra që mund të na shqetësojnë më shumë se aplikimi i eyeliner-it.

  I tërë make up duket i përsosur dhe nevojitet vetëm edhe një linjë me tush … dhe i tërë tregimi ndalon këtu. Linja juaj nuk është as e drejtë as preçize, e kur filloni ta përmirësoni bëhet gjithnjë e më e trashë.

  E njohur?

  Me dëshirën të ju ndihmojmë po ju sjellim 6 këshilla të thjeshta për aplikimin e eyeliner-it:

  1. Në vend të lapsit me gomë për fshirjen e linjave, merrni ndonjë hijëzues mat dhe furçën e pjerrtë me të cilën do ta bëni këtë. Edhe pse në shikimin e parë lapsi me gomë duket si zgjidhje plotësisht logjike dhe e thjeshtë, në realitet është krejt ndryshe. Shpesh këto goma mund të gërvishtin, ashtuqë brusha e lagësht dhe hijëzuesi janë zgjidhje shumë më e mirë.

  2. Lapsi i fortë, përveç që nuk rrëshqet mbi qepallën e syrit, ai edhe gërvishtë. Rezultati është mjaft i dhimbshëm, kurse linja juaj e zezë është e pasuar me skuqje. Për këtë, nxeheni majen e lapsit me tharëse flokësh, që ta zbutni lapsin i cili pastaj do të rrëshqasë nëpër qepallë, kurse linja juaj do të jetë e pastër.

  3. Skenari më i keq i mundshëm: Jeni rregulluar për në punë dhe pikërisht kur keni dashur të vendosni tushin, e keni kuptuar se e keni harxhuar. Ju propozojmë dy zgjidhje. Nëse nuk preferoni linjë të drejtë, aplikoni maskarë me kujdes edhe në qepallë dhe shtrijeni me shkopin higjienik. Zgjidhja e dytë është që me furçën e pjerrtë të përshkoni skajin e maskarës dhe aplikoni ngjyrën si eyeliner-in.

  4. Në vend që linjën tuaj të tushit ta filloni nga ana e brëndshme e syrit, filloni nga pjesa e jashtme e qepallës drejtë të brëndshmes. Linja do të jetë më e drejtë, më preçize dhe do të ketë trashësinë që ju e dëshironi. Edhe atë në të dy sytë.

  5. Tushi i lëngshëm në qepallë duket shumë më bukur se lapsi. Por, nëse e keni problem të bëni linjë në qepallë me të, më parë bëjeni me laps, e pastaj nëpër të njëjtën linjë kaloni me tush. Kjo SOS këshillë është e shkëlqyer për fillestarë.nja juaj e zezë është e pasuar me skuqje. Për këtë, nxeheni majen e lapsit me tharëse flokësh, që ta zbutni lapsin i cili pastaj do të rrëshqasë nëpër qepallë, kurse linja juaj do të jetë e pastër./kosovarja.ch/

  Shpërndaje postimin:

  spot_imgspot_img

  Të popullarizuara

  spot_imgspot_img

  Artikuj të ngjajshëm
  Artikuj të ngjajshëm

  Këto cilësi të mashkullit, vlerësohen më shumë nga një femër

  Të gjithë meshkujt mendojnë që femrat janë të interesuara...

  Reduktimi i kripës dhe ndikimi në organizëm

  Kripa është pjesë e rëndësishme e dietës suaj kur...

  12 shenja që tregojnë se partneri ju dashuron çmendurisht

  Dashuria e vërtetë nuk është se vetëm ndjehet, por...

  8 mënyra për të rikthyer besimin tek vetja para çdo takimi të parë

  Nuk ka rëndësi sa takime të reja keni bërë...