Në botën moderne me plot strese dhe pakënaqësi, shpesh i harrojmë ato fjali të vogla, të cilat i mburrin njerëzit që i keni përreth, duke i bërë ë kuptojnë se e vlerësojmë përkrahjen e tyre. Për këtë është kujtuar dhjetëvjecari Robby Novak, djaloshi që ka krijuar një senzacion në internet falë videos së tij inspirative me biseda me persona të njohur (përfshirë edhe presidentin Obama)

Një nga punimet e tij të fundit janë “Njëzet gjërat që duhet t’i thoni sa më shpesh: Ne po ju sjellim pesë prej tyre, ndërsa juve ju mbetet të mendoni se kur për herë të fundit ia keni drejtuar dikujt këto fjali. Ndoshta atij personi ia keni zbukuruar ditën.

1. Gjithcka do të bëhet mirë!

2. Po, ti je shumë mirë!

3. Ti mundesh!

4. Po, të fal!

5. Falemnderit shumë!