Vajzat në Reddit u pyetën se çfarë janë ca gjëra jo seksuale që bëjnë burrat, por që përsëri i bëjnë ata seksi.

Ja përgjigjet e tyre.

 1. Kur ai mban erë të mirë.
 2. Kur e mbajnë peshqirin mbi shpatull.
 3. Kur di të bëjë barbeque/di si të gatuajë.
 4. Kur ka vetulla perfekte, por jo vajzërore.
 5. Zëri tij.
 6. Duart e mëdha.
 7. Kur i duken venat në duar/krahë.
 8. Kur është duke lexuar.
 9. Kur vesh kostum serioz.
 10. Kur është shumë i gjatë.
 11. Kur është i shkurtër dhe pak i mbushur ose me shpatulla të mëdha.
 12. Kur ngre lart bluzën.
 13. Kur bën humor.
 14. Kur përthyen mëngët.
 15. Kur e shoh si sillet më fëmijë të vegjël.
 16. Kur i pëlqejnë qentë.
 17. Kur ka oreks. (Për çdo gjë…)
 18. Kur ka probleme me autoritetet. Po, më pëlqejnë djemtë e këqinj!
 19. Kur i ka pulpat e këmbëve shumë të forta dhe me muskuj.
 20. Kur është inteligjent, edhe emocionalisht.
 21. Kur nuk bën gabime trashanike gramatikore. Dua dikë që di të shkruajë. Po kërkoj shumë?!
 22. Kur prek mjekrën ose nofullën dhe kur ka mjekër në përgjithësi.