Cilat janë vendet më të mira për të bërë seks në mes të një pandemie? Le të jemi të sinqertë: të gjithë kemi të bëjmë me monotoni karantine, veçanërisht kur bëhet fjalë për jetën tonë seksuale.

Zgjohemi, lajmë duart, vendosim maskat, sërish e njëjta gjë, dhe biem në gjumë para Netflix, shkruan glamour.com.

Por kjo nuk do të thotë që të gjithë jemi të dënuar të kalojmë kohën pa seks. Shumëllojshmëria – kur praktikohet në mënyrë të sigurt – është erëza që mban një jetë të mirë seksuale. Kështu që, më poshtë mund t’i lexoni cilat janë vendet më të mira për të bërë seks.

Në oborrin tuaj

Në plazh

Në makinë

Para një dritareje

Në kuzhinë

Në dhomën e ndejës

Në banjë

Në dyshemenë e dhomës tuaj të ndejës

Në shkretëtirë

Në një ballkon

Në divan

Në dhomën e gjumit të modës së vjetër